Plant Print workshop

FromWasteToWonders_WS_1.jpg
 
MarbleMatter_PlantKBH-00617.jpg

Søndag d. 27. maj 2018 kl. 10-13 inviterer vi sammen med og Marble Matter til plante print workshop (også kendt som eco print og bundle dye) i vores Nordhavns butik på Århusgade 132. 

 

MarbleMatter_PlantKBH-00658.jpg
 
 
 

Plante prints workshoppen er et forsøg på at vise hvor let tilgængelig naturlig farve er i vores hverdag. De fleste skaller fra frugt og grønt samt botanisk affald er i stand til at afgive et farverigt aftryk på naturlige tekstiler. Hvad vi normalt kategoriserer som affald, kan derfor bruges til at skabe små vidundere af naturligt indfarvet stof. En rigtig god måde at give gammelt tøj nyt liv eller påbegynde et indsamlings eventyr i dit køkken og nærliggende park. 

Under vores workshop får du mulighed for at lave et 90cm X 90cm silketørklæde ved hjælp af plante prints teknikken. Vi viser dig hvordan du skaber forskellige mønstre, samt hvordan du kan lyse eller mørkne farverne på dit print. Workshoppen indeholder også en generel introduktion til natur indfarvning samt en manual. Ingen erfaring er derfor påkrævet og vi lover det er nemt at gentage processen der hjemme.

Vi glæder os!

Mange hilsner

Plant KBH & Marble Matter

 
MarbleMatter_PlantKBH-00994.jpg
 
MarbleMatter_PlantKBH-00761.jpg
 

Tilmeldning via MarbleMatters her

FromWasteToWonders_WS_2.jpg
 
Plant København